931 934 054 (de 9:00 a 16:00)

Noticias


L'any sabàtic i el voluntariat, una moda cada cop més jove

La decisió de prendre’s un any sabàtic va en augment entre la població més jove, que busca alternatives a l’època de crisi que dificulta la possibilitat de trobar feina al país d’origen.

Nova Zeladna és una de les destinacions preferida per fer un voluntariat

Una de les dades més interessants de l’estudi de ‘Sabàtica’ és el que demostra que les dones són més decidides a l’hora d’emprendre un viatge o una aventura durant el temps sabàtic. Si durant els últims deu anys la mitjana estava força igualada, el 2016 prop del 60% dels sabàtics que van viatjar a l’estranger van ser dones.

En aquest sentit, l’estudi també revela quines són les preferències pel que fa a les destinacions de la població sabàtica. Durant el 2016, els Estats Units han estat el país més visitat, ja que prop d’un 21%  dels sabàtics el van escollir per a realitzar-hi l’estança. La resta de països més visitats en l’últim any van ser Nova Zelanda, Costa Rica i Austràlia. A més, els viatges cada cop són més llargs ja que l’estudi revela que s’ha passat d’estances de tan sols dos mesos a una mitjana de prop de set durant el darrer any.